Zeeaas kopen in Zeeland

Home » Zeeaas kopen Zeeland

Kwalitatief hoogwaardig zeeaas kopen, doe je bij Pets & Co De Bruijn: dé hengelsport- en dierenspeciaalzaak van Zeeland. Ons enthousiaste en deskundige team staat in onze vestigingen in Hulst en Sluis klaar om je te adviseren over zeeaas. Daarmee vang je meer en nóg betere vis!

Uniek aanbod; exclusief bij Pets & Co

Met volwaardige hengelsportafdeling

Altijd scherpe prijzen

Onze opendag in het weekend van 21 en 22 maart is helaas afgelast door de problemen van het coronavirus. Bedankt voor uw begrip!

Verschillende soorten zeeaas kopen in een speciaalzaak in Zeeland

Zeeaas is een onmisbaar onderdeel van de hengelsport. Zonder kwalitatief hoogwaardig zeeaas is het een stuk moeilijker om vis te vangen. In onze speciaalzaak in Zeeland kun je diverse soorten zeeaas kopen: van pieren tot kweekzagers. Ons aas is altijd vers en van uitstekende kwaliteit. En dat altijd tegen zeer scherpe prijzen! Kom langs in onze hengelsportwinkels in Hulst en Sluis, ontdek het aanbod en laat je door ons adviseren. 

Kom langs bij dé hengelsport- en dierenspeciaalzaak van Zeeland

Succesvol vissen lukt met het juiste hengelsportmateriaal. In onze winkels in Zeeland helpen we je graag met het kopen van kwaliteitsvolle hengelsportproducten, waaronder zeeaas. In onze dierenspeciaalzaak kun je daarnaast voor vele andere dierenproducten terecht, zoals producten voor je tropische aquarium en accessoires voor je cavia. Kom langs en ontdek het ruime assortiment! We hebben een ruime parking, waardoor je altijd een parkeerplek hebt. Als je ons graag telefonisch spreekt, dan neem je contact met ons op via +31 (0) 114 313 948.

Pets & Co de Bruijn Hulst