Een Westin-hengel kopen

Home » Westin-hengel kopen

Wil je graag een Westin-hengel kopen? Kom dan eens langs bij Pets & Co De Bruijn in Hulst en Sluis, Zeeland. Wij hebben een divers aanbod aan hengels van dit populaire merk. We kunnen je daarnaast uitstekend adviseren over deze vishengels. Zo maak je een weloverwogen keuze en kun je een Westin-hengel kopen die aan al jouw wensen voldoet!

Uniek aanbod; exclusief bij Pets & Co

Met volwaardige hengelsportafdeling

Altijd scherpe prijzen

Onze opendag in het weekend van 21 en 22 maart is helaas afgelast door de problemen van het coronavirus. Bedankt voor uw begrip!

Waarom zou je een Westin-hengel kopen?

Ben je op zoek naar een krachtige en soepele hengel met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dan doe je er goed aan om een hengel van het merk Westin te kopen. De hengels van dit merk staan namelijk bekend om deze eigenschappen en worden al jaren door vele professionele – én amateurvissers gekocht. Voornamelijk roofvissers profiteren van de topeigenschappen van deze hengels. Breng een bezoek aan onze winkels in Hulst en Sluis en ontdek welke hengels wij van Westin in ons aanbod hebben. We adviseren je graag en laten je ook kennismaken met hengels van andere merken, zoals Shimano en Nash.

Laat je in onze hengelsport- en dierenspeciaalzaak adviseren

Ben je van plan om een Westin-hengel te kopen? Door een bezoek te brengen aan onze hengelsport- en dierenspeciaalzaak, maak je de juiste keuze. Ons enthousiaste en deskundige team staat voor je klaar. Je ontdekt daar ook een ruim aanbod aan producten gerelateerd aan andere dieren, zoals producten voor koudwatervissen en caviavoeding. Wist je dat je met onze klantenpas extra voordeel krijgt? Vraag er gerust naar in onze winkels of telefonisch via +31 (0) 114 313 948.

Pets & Co de Bruijn Hulst