Tropisch aquarium

Een mooi ingericht aquarium is een lust voor het oog. Je haalt een stukje onderwater natuur in je huis en het bied je de mogelijkheid om tropische vissen en planten met hun gevarieerde levensvormen en gedrag tot in de kleinste detail te bekijken, gewoon thuis. Een aquarium biedt innerlijke rust, ontspanning en tevredenheid. Een aquarium verveelt nooit.

Rode-visNet als in de natuur hebben alle levende wezens ook in een aquarium passende leefomstandigheden nodig. Ook zonder veel ervaring is het mogelijk om een aquarium zo in te richten dat je vissen zich goed voelen en je planten mooi tot hun recht komen. Loop gerust binnen, wij helpen je graag met informatie en advies.

Bedenk waar je je aquarium gaat zetten. Is je bak eenmaal gevuld dan wordt het lastig om hem te verplaatsen. Zet je aquarium nooit bij het raam, naast de verwarming en in het zonlicht. Dit i.v.m met temperatuurschommelingen en algengroei. Een groot aquarium is makkelijk te onderhouden en blijft beter in evenwicht dan een klein aquarium.