SPRO-vishengel

Home » SPRO-vishengel

Een SPRO-vishengel is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een fijne hengel van uitstekende kwaliteit. SPRO is al jaren een zeer geliefd merk onder topvissers en velen van hen hebben dan ook al een vishengel van dit merk in hun handen gehad. Wij adviseren je graag over een geschikte hengel voor jouw ambities.

Uniek aanbod; exclusief bij Pets & Co

Met volwaardige hengelsportafdeling

Altijd scherpe prijzen

Onze opendag in het weekend van 21 en 22 maart is helaas afgelast door de problemen van het coronavirus. Bedankt voor uw begrip!

Vang meer en betere vis met een SPRO-vishengel

Een vishengel van SPRO is zeer aan te raden voor de betere witvisser. Deze hengels staan bekend om hun innovatieve en praktische ontwerpen. In onze hengelsportwinkels in Hulst en Sluis, Zeeland, vind je verschillende soorten hengels van SPRO. Ook voor zeebaarsvissers hebben we geschikte hengels en accessoires van dit merk. Dankzij de kwalitatief hoogwaardige hengelsportartikelen van SPRO lukt het je om nóg meer en nóg betere vis te vangen!

Ontdek ook hengels van andere hengelsportmerken

Als een van de best gesorteerde hengelsportzaken in de regio kun je bij Pets & Co De Bruijn terecht voor een ruim en divers aanbod aan hengelsportartikelen. Behalve een SPRO-vishengel en -accessoires vind je bij ons dan ook onder andere:

Breng een bezoek aan de winkel en laat u adviseren

In onze mooie, ruime zaken in Hulst en Sluis staan we klaar om je van passend advies te voorzien. Zo ben je ervan verzekerd dat je een SPRO-vishengel aanschaft die voldoet aan jouw wensen en eisen. Je bent zeven dagen per week bij ons welkom. Spreek je ons graag telefonisch? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 114 313 948.

Pets & Co de Bruijn Hulst