Een Shimano-hengel kopen

Home » Shimano-hengel kopen

Fanatieke karpervissers besluiten steeds vaker om een Shimano-hengel te kopen en dat is niet zo gek, als je de vele goede eigenschappen van de hengels van dit merk op een rijtje zet. Bij Pets & Co De Bruijn in Hulst en Sluis helpen we je graag met het kopen van een hengel van Shimano. Wij hebben verschillende varianten hengels van dit merk in ons aanbod. Je bent van harte welkom!

Uniek aanbod; exclusief bij Pets & Co

Met volwaardige hengelsportafdeling

Altijd scherpe prijzen

Onze opendag in het weekend van 21 en 22 maart is helaas afgelast door de problemen van het coronavirus. Bedankt voor uw begrip!

Een Shimano-hengel van topkwaliteit kopen

In de afgelopen jaren heeft Shimano verschillende soorten hengels op de markt gebracht. Deze hebben stuk voor stuk hun eigen specifieke eigenschappen, maar in ieder geval één kenmerk gemeen: de kwaliteit is ongeëvenaard. De hengels zijn stevig en tegelijkertijd ontzettend soepel, wat uitgooien en inhalen erg gemakkelijk maakt. In onze winkels in Hulst en Sluis vertellen we je graag meer over de beschikbare hengels van Shimano in ons assortiment. Je ontdekt daar naast een Shimano-hengel, ook hengels en hengelsportaccessoires van andere merken, zoals Westin en Berkley, kopen.

Ontdek ons aanbod en onze service

Als je een Shimano-hengel wilt kopen, dan ben je bij Pets & Co De Bruijn op de juiste plek. Wij verkopen deze hengels tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, hebben een zeer gemotiveerd en ervaren verkoopteam in dienst en beschikken over een ruime parking. Bovendien kun je bij ons voor meer producten gerelateerd aan dieren terecht, zoals producten voor je katten en voeding voor je konijn. Wil je ons telefonisch spreken? Dat kan via +31 (0) 114 313 948. We staan je graag te woord.

Pets & Co de Bruijn Hulst