Preston-hengel

Home » Preston-hengel

Kies je voor een Preston-hengel, dan kies je voor een hengel van niets minder dan de beste kwaliteit. De hengels en hengelsportaccessoires van dit merk worden namelijk uitvoerig door topvissers getest voordat deze op de markt worden gebracht. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je een topvishengel in huis haalt!

Uniek aanbod; exclusief bij Pets & Co

Met volwaardige hengelsportafdeling

Altijd scherpe prijzen

Onze opendag in het weekend van 21 en 22 maart is helaas afgelast door de problemen van het coronavirus. Bedankt voor uw begrip!

Een kwaliteitsvolle Preston-hengel schaf je aan bij onze winkels in Hulst en Sluis

Preston behoort al jaren tot een van de hoogstaande hengelsportmerken. Dankzij hun samenwerkingen met verschillende wedstrijdvissers, weten zij keer op keer producten te ontwerpen die innovatief, zeer gebruiksvriendelijk en kwaliteitsvol zijn. Voor zowel een Preston-hengel als accessoires van dit merk ben je bij Pets & Co De Bruijn op de juiste plek. Wij adviseren je graag over de hengelsportartikelen van Preston en laten je in onze winkels in Hulst en Sluis eveneens kennismaken met producten van andere hengelsportmerken, zoals SPRO en Korda. Zo maak je een weloverwogen keuze.

Breng een bezoek aan onze winkels en ontdek het aanbod

Pets & Co De Bruijn is dé dierenspeciaalzaak van de provincie Zeeland. Of je nu op zoek bent naar een Preston-hengel, konijnenvoeding wilt kopen of hondenvoer wilt aanschaffen: in onze winkels in Hulst en Sluis kan het allemaal. Ons gemotiveerde verkoopteam staat klaar om je van passend advies te voorzien! Heb je vragen die je liever telefonisch stelt? Bel dan naar +31 (0) 114 313 948 en we staan je graag te woord.