Een Nash-hengel kopen

Home » Nash-hengel kopen

Een Nash-hengel kopen is om meerdere redenen een goede keuze. Zo hebben deze hengels zeer innovatieve ontwerpen en zijn ze veelal gemaakt van duurzame materialen. Er zijn verschillende modellen Nash-hengels op de markt gebracht, waarvan je een fijne selectie bij Pets & Co De Bruijn in Hulst en Sluis kunt vinden. Kom langs en laat je door ons adviseren!

Uniek aanbod; exclusief bij Pets & Co

Met volwaardige hengelsportafdeling

Altijd scherpe prijzen

Onze opendag in het weekend van 21 en 22 maart is helaas afgelast door de problemen van het coronavirus. Bedankt voor uw begrip!

Een Nash-hengel kopen: ga voor de uitstekende kwaliteit

Een Nash-hengel die je bij ons kunt kopen, is ontwikkeld met de wensen en eisen van professionele karpervissers in het achterhoofd. Omdat de ontwerpen hierop afgestemd zijn, kun je rekenen op een vishengel die aan al jouw verwachtingen voldoet. In onze winkels in Hulst en Sluis vind je deze kwalitatief hoogwaardige hengels tegen een goede prijs. We nemen graag de tijd voor je, zodat we het aanbod aan je kunnen laten zien en je kunnen voorzien van persoonlijk advies. Ook als je interesse hebt in andere hengelsportproducten, zoals zeeaas, ben je bij ons op de goede plek.

Kom langs in onze ruime speciaalzaak

Wil je direct een Nash-hangel of andere hengelsportartikelen kopen? Breng een bezoek aan onze mooie en ruime speciaalzaak en profiteer van de kennis en kunde van ons enthousiaste team! We hebben een compleet en scherp geprijsd assortiment en een ruime parking dicht bij de winkels. Bovendien profiteer je met onze klantenkaart van vele extra voordelen. Heb je hier vragen over? We beantwoorden ze graag in de winkel of telefonisch via +31 (0) 114 313 948. Schroom niet om contact met ons op te nemen, we staan graag voor je klaar.

Pets & Co de Bruijn Hulst