Een aquarium voor je goudvis kopen in Zeeuws-Vlaanderen

Ben je op zoek naar het perfecte aquarium voor je goudvis in de regio Zeeuws-Vlaanderen? Pets & Co De Bruijn geeft je graag een aantal tips. Wij hebben een ruime ervaring met de verzorging van diverse soorten vissen en adviseren je dan ook graag. Lees hier alvast wat tips!

Home » Koudwater vissen » Je goudvis aquarium inrichten

Een goed aquarium voor je goudvis koop je bij ons in Hulst, Zeeuws-Vlaanderen

Om het aquarium voor je goudvis goed in orde te maken, raden de dierenexperts van onze winkel in Zeeuws-Vlaanderen de volgende stappen aan. Eerst voeg je een voedingsbodem toe aan de bak, deze zorgt ervoor dat je planten een goede basis hebben om gezond te blijven. Daaroverheen komt het aquariumgrind. Spoel dit altijd goed af voor gebruik, tot het spoelwater helemaal helder is. Nu kan het water erin! Giet het water met een gieter of tuinslang op een omgekeerd bordje, zo blijft de voedingsbodem en het grind mooi op zijn plaats liggen. Vul het aquarium nu tot een paar centimeter boven het grind. Vervolgens kun je de planten en eventueel het kienhout of grotere stenen in de bak plaatsen. Staat alles naar wens? Dan kun je de rest van het aquarium vullen. Doe dit ook weer via het bordje. Is de bak vol, voeg dat een watervoorbereider toe. Dit is een middel om het loodgehalte dat in aquariumkraanwater zit te neutraliseren. Nu heb je jouw aquarium opgestart.

Uniek aanbod; exclusief bij Pets & Co

Met volwaardige hengelsportafdeling

Altijd scherpe prijzen

Zorg voor een afwisselende leefomgeving

Je goudvissen vinden het fijn als hun leefomgeving interessant en afwisselend is. Waterplanten en andere decoratieve elementen zijn dan ook erg wenselijk voor je vissen. Uiteraard wordt het aquarium hierdoor ook voor jezelf veel leuker om naar te kijken. Ga je het aquarium schoonmaken en ververs je een deel van het water? Zorg er dan voor dat het verse water al een tijdje in een emmer apart staat, zodat het dezelfde temperatuur heeft als het aquariumwater. Wanneer je vers getapt kraanwater gebruikt voor het aquarium, dan kunnen je goudvissen in shock raken door het temperatuurverschil en dood gaan.

Alle artikelen die je nodig hebt op één plek

Wil je een groter aquarium kopen voor je goudvis, aquariumvissen toevoegen aan het gezelschap of gewoon wat meer informatie ontvangen van onze winkel in Zeeuws-Vlaanderen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag. Kom langs in onze winkel of bel ons via +31 (0) 114 313 948.

Vind alles voor je huisdier in ons gespecialiseerde assortiment

Pets & Co de Bruijn Hulst