Een goudvis kopen in Hulst

Wil je een goudvis voor je vissenkom of aquarium kopen bij onze winkel in Hulst, Zeeuws-Vlaanderen? Laat je dan eerst goed informeren over de behoeften van deze vissen. Bij Pets & Co De Bruijn in Zeeuws-Vlaanderen weten wij alles over de goudvis, waar deze van houdt en hoe je deze het best in de kom of het aquarium verzorgt. Lees daarom eerst wat meer informatie over deze koudwatervis. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid begint aan de verantwoordelijkheid van een huisdier.

Home » Koudwater vissen

Een goudvis wil je natuurlijk kopen bij een speciaalzaak in Hulst

Goudvissen zijn koudwatervissen. Vaak worden ze gehouden in een kom, waarin de ruimte beperkt is. In tegenstelling tot wat je misschien zou denken, zijn ook goudvissen groepsdieren. Ze zijn dus het gelukkigst als ze in een groep leven. In een kom is hier weinig tot geen ruimte voor. Wil je het goed aanpakken? Geef je goudvis dan de ruimte in een aquarium, waarvoor je ook in onze winkel in Zeeuws-Vlaanderen terechtkunt. Zo zorg je ervoor dat jouw nieuwe huisvrienden een gelukkig leven leiden.

Uniek aanbod; exclusief bij Pets & Co

Met volwaardige hengelsportafdeling

Altijd scherpe prijzen

Laat je adviseren bij ons in Hulst over het kopen van een goudvis

Wil je graag wat meer informatie van onze dierspecialisten in Hulst (Zeeuws-Vlaanderen) ontvangen over het kopen van een goudvis of een andere vis voor in je aquarium? Loop gerust even bij ons binnen, wij helpen je graag met informatie en advies. Daarnaast vertellen wij je graag hoe je jouw tropische aquarium het best kunt inrichten. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen. Je bereikt ons eenvoudig via +31 (0) 114 313 948.

Vind alles voor je huisdier in ons gespecialiseerde assortiment