korda-vislijn

Home » Korda-vislijn

Ben je op zoek naar een Korda-vislijn? Bij Pets & Co De Bruijn, dé dieren- en hengelsportspeciaalzaak van Zeeland, helpen we je er graag aan. Met vestigingen in Hulst en Sluis, een uitgebreid assortiment aan hengelsportartikelen van dit merk en een enthousiast team met diepgaande kennis, ben je ervan verzekerd dat je de vislijn vindt die voldoet aan jouw wensen en eisen.

Uniek aanbod; exclusief bij Pets & Co

Met volwaardige hengelsportafdeling

Altijd scherpe prijzen

Onze opendag in het weekend van 21 en 22 maart is helaas afgelast door de problemen van het coronavirus. Bedankt voor uw begrip!

Een Korda-vislijn: perfect voor karpervissers

Korda is al jaren een van de populairste hengelsportmerken onder karpervissers van over de hele wereld. De nylonlijnen van dit merk zijn geproduceerd in samenwerking met een team van professionele vissers, die de wensen en eisen van karpervissers in hun achterhoofd hielden tijdens de productie. Elke Korda-vislijn is zeer slijt- en knoopvast. Bovendien profiteer je met deze nylon vislijnen van een hoge trekkracht bij lage diameters. Ben je ook op zoek naar aas? In onze winkels in Hulst en Sluis kun je ook professioneel en kwaliteitsvol zeeaas kopen. Wij adviseren je hier graag over.

Kom langs of neem telefonisch contact met ons op

Wil je een Korda-vislijn kopen? Kom dan langs bij Pets & Co De Bruijn in Hulst of Sluis, waar ons vriendelijke en deskundige team je met plezier helpt met de aankoop. In onze winkels maak je ook kennis met andere hengelsportmerken, zoals Berkley en Preston. Je bent zeven dagen per week welkom bij ons. Wil je telefonisch informatie of advies ontvangen? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 114 313 948 en we staan voor je klaar.

Pets & Co de Bruijn Hulst