Inenten, ontwormen en andere terugkerende behandelingen.

Het beste kun je je kat elk jaar laten vaccineren door je dierenarts. Door jaarlijks even bij de dierenarts langs te gaan, blijft je kat beschermd tegen kattenziekte, niesziekte en eventueel hondsdolheid. Katten die niet jaarlijks gevaccineerd worden lopen kans op deze, zeer ernstige ziektes  met kans op dodelijke afloop. In het eerste jaar van je kat heeft hij meer dan 1x een vaccinatie nodig, maar dat verteld de dierenarts je bij het eerste bezoek.

Home » Katten » Inenten, ontwormen en andere terugkerende behandelingen

Katten houden zichzelf schoon door de vacht te likken. Hierdoor is de kans groot dat ze regelmatig een vlooieneitje, dat zich graag nestelt in de vacht, oplikt. Daardoor ontstaat een wormontsmetting. Heel belangrijk dus om je kat met regelmaat, het hele jaar door te behandelen hiertegen. Wij adviseren je graag in de winkel over de verschillende mogelijkheden. Vind je het handig als we je daarna een herinnering sturen voor een volgende behandeling? Vul het dierenpaspoortje in op onze website en je ontvangt deze automatisch. ( link naar dierenpaspoort)

Uniek aanbod; exclusief bij Pets & Co

Met volwaardige hengelsportafdeling

Altijd scherpe prijzen

Vlooien en teken

Een vlooienbesmetting gaat eigenlijk altijd samen met een wormenbesmetting. Vlooieneitjes nestelen zich in de vacht, je kat likt deze op, en de wormenbesmetting is een feit. Het hele jaar behandelen is ook hier het advies. Ook hier geldt: vul het dierenpaspoortje in op onze website en wij sturen je een reminder als het weer tijd is voor een herinnering. ( link naar dierenpaspoort). Ook voor advies over het juiste product voor jou kat ben je bij ons altijd welkom.

Een tekenbesmetting is ook een groeiend probleem in Nederland. Kwamen vroeger de teken vooral in het zuiden van Europa voor, tegenwoordig is de kans in Nederland op een tekenbesmetting ook erg groot. Er zijn vlooienproducten die meteen ook tegen teken beschermen, vraag er naar in onze winkel. Regelmatig controleren op teken ( ook bij jezelf) blijft echter heel belangrijk.

Vind alles voor je huisdier in ons gespecialiseerde assortiment

Pets & Co de Bruijn Hulst