Hondenaccessoires kopen in Hulst

Home » Hondenaccessoires

Ben je op zoek naar hondenaccessoires in Hulst omdat je een hond hebt geadopteerd of gewoon omdat je jouw trouwe viervoeter wil belonen met een extra speeltje? Dan ben je bij Pets & Co De Bruijn aan het goede adres. In onze dierenspeciaalzaak vind je alle benodigdheden voor honden die je maar zou kunnen bedenken! Van drinkbakken tot kussens en van speeltjes tot looplijnen: wij hebben alles voor je hond. Wanneer komen jullie een keer langs?

Uniek aanbod; exclusief bij Pets & Co

Met volwaardige hengelsportafdeling

Altijd scherpe prijzen

Vind alles voor je huisdier in ons gespecialiseerde assortiment

Het breedste assortiment aan hondenaccessoires vind je bij ons in Hulst

Sinds de opening in 1973 is onze winkel uitgegroeid tot een gerespecteerde dierenspeciaalzaak. Al meer dan 40 jaar zijn wij een begrip in Zeeuws-Vlaanderen en omstreken. Je vindt bij ons in Hulst dan ook een uitgebreid aanbod aan hondenaccessoires. Van een drinkbak tot een looplijn: bij onze winkel nabij Sint-Niklaas, regio Zeeuws-Vlaanderen, vind je alles wat je nieuwe hond maar kan wensen! Heeft je hond een nieuwe mand of een nieuw reisverblijf nodig omdat hij is gegroeid? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk hebben wij ook een breed aanbod aan voeding voor diverse soorten rassen honden.

Alles wat je nodig hebt voor je nieuwe puppy

Ga je een puppy adopteren en zoek je hiervoor de juiste benodigdheden? Wij adviseren je graag over alle spullen die je nodig hebt wanneer je een puppy in huis neemt. Een hond adopteren komt namelijk niet zonder de nodige verantwoordelijkheden. Je nieuwe huisgenoot heeft diverse dingen nodig. Of je nu een drinkbak, mand of looplijn zoekt voor je hond, bij onze winkel in Hulst, vlak bij Sint-Niklaas (regio Zeeuws-Vlaanderen) vind je het? Al deze artikelen zijn in het belang voor het welzijn van je nieuwe puppy. Kom gerust eens langs in onze winkel in Hulst om te bekijken welke benodigdheden voor puppy’s en hondenaccessoires je bij ons kunt aanschaffen.

Vragen over onze producten?

Bel ons+31 (0) 114 313 948

Wanneer komen jullie langs voor het kopen van hondenaccessoires?

Of je nu een hond gaat adopteren of al jaren een trouwe viervoeter aan je zijde hebt, bij ons ben je altijd welkom. Wij geven je graag een persoonlijk advies over welke hondenaccessoires het beste aansluiten op de behoeften van jouw hond. Welke looplijn is het meest geschikt voor jouw hond en welke drinkbak kun je het beste kopen bij onze winkel nabij Sint-Niklaas (regio Zeeuws-Vlaanderen)? Wij vertellen je hier graag wat meer over. Je bereikt ons op +31 (0) 114 313 948. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen in onze winkel in Hulst, nabij Sint-Niklaas om een looplijn voor je hond en andere accessoires uit te zoeken!

Pets & Co de Bruijn Hulst