Hengelsport.

Ook op het gebied van Hengelsport is Pets&Co de Bruijn uitgegroeid tot een van de best gesorteerde zaken in de regio. Het ruime aanbod en de scherpe acties maken dat je als visser bij Pets&Co de Bruijn aan het goede adres bent voor, zowel voor aankoop als advies.

Home » Hengelsport

Voor zowel de wedstrijdvisser als de liefhebber hebben wij een uitgekiend en uitgebreid hengelsport assortiment. Gamakatsu, Spro, Preston, Mondial, Ringers en Sonubaits zijn enkele merken die we voeren voor de betere witvisser. Door Shimano zijn wij aangewezen als dé dealer op karpergebied. Daarnaast hebben we nog gerenommeerde karpermerken als Kevin Nash, Korda, Mainline, CC-Moore, Fresh Fishing Baits en MAD. Naast het nylon van Gorilla en Shimano hebben we ook gevlochten draad (dyneema) van Berkley en Spiderwire.

Zeebaarsvissers weten onze hengelsportafdeling in Hulst ook al jaren goed te vinden. Deze visserij vraagt om materiaal van de hoogste kwaliteit. Denk aan hengels van Sportex (10 jaar garantie) en Cinnetic, kunstaas van Westin, Savagegear, Delalande, Ondex, DAM en Spro.

Hengelsportfolder

Uniek aanbod; exclusief bij Pets & Co

Met volwaardige hengelsportafdeling

Altijd scherpe prijzen

Onze opendag in het weekend van 21 en 22 maart is helaas afgelast door de problemen van het coronavirus. Bedankt voor uw begrip!

Meer informatie

Veel aassoorten hebben we vers op voorraad. Heb je zee-aas nodig geef dit dan door via telefoonnummer 0114-313948. Zo weet je zeker dat het voor je klaarligt op het moment dat je het nodig hebt. Zoek je iets speciaals, of wil je gewoon eens komen kijken wat er allemaal te krijgen is op het gebied van hengelsport? Kom langs! Nog 7 redenen om langs te komen in de winkel:

  • Goede bereikbaarheid en ruime parking achter de winkel ;
  • Klantvriendelijke service en uitstekende vakkennis ;
  • Klantenkaart voor vaste klanten met veel extra voordeel ;
  • Compleet en scherp geprijsd assortiment;
  • Ruim veertig jaar ervaring en een super gemotiveerd verkoopteam;
  • Het bewijs dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn;
  • Zeven dagen per week geopend.

Neem een kijk in onze afdeling hengelsport