Een parkiet kopen in de regio Sint-Niklaas

Ben je van plan om een parkiet te kopen bij een speciaalzaak in de regio Sint-Niklaas? Houdt dan rekening met de behoeften van dit diertje. De grasparkiet bijvoorbeeld is een echt groepsdier, plaats hem dan ook het liefst niet helemaal alleen in een kooi. Parkieten zijn gezellige, kleine papegaaiachtigen die erg populair zijn als huisdier. Grasparkieten zijn zeer intelligent en kunnen eenvoudig tam gemaakt worden en zelfs leren spreken. Wil je graag meerdere grasparkieten tam maken? Schaf ze dan niet tegelijk aan maar doe dit één voor één. Pets & Co De Bruijn vertelt je hier graag meer over.

Home » Grasparkiet

Een parkiet kopen en adopteren in of nabij Sint-Niklaas

Grasparkieten kunnen erg ongelukkig worden als ze alleen zijn. Ze kunnen zowel binnen als buiten in een volière gehouden worden. Ze zijn verdraagzaam en worden het liefst in een even aantal gehouden. Parkietjes zijn intelligent en hebben daarom veel uitdaging nodig. Wij hebben in de winkel in Hulst, nabij Sint-Niklaas, een ruim assortiment aan uitdagende speeltjes voor je parkiet om te kopen.

Uniek aanbod; exclusief bij Pets & Co

Met volwaardige hengelsportafdeling

Altijd scherpe prijzen

Leeft jouw parkiet binnen of buiten?

Een grasparkiet kun je makkelijk binnen houden. Je doet dit in een ruime kooi met horizontale spijlen waarlangs ze omhoog kunnen klimmen. De kooi moet minstens twee verschillende zitstokken bevatten, het liefst van variabele dikte. Een goede optie hiervoor zijn verse boomtakken. Plaats de kooi nooit voor het raam of naast de verwarming in verband met de temperatuurschommeling. Zorg er ook voor dat je vogel nooit op de tocht zit. Wat betreft bodembedekking wordt tegenwoordig steeds meer gekozen voor plantaardige korrels, zoals Corbo. Deze stuiven minder, absorberen beter en zijn milieuvriendelijker dan het welbekende schelpenzand. Bij een volière is een tocht- en vorstvrij nachthok belangrijk. Beplanting is mooi voor in de kooi, maar niet noodzakelijk voor je vogels. Gebruik je planten? Zorg er dan voor dat dit geen giftige planten zijn! In een volière horen meerdere zitstokken te zijn van verschillende diktes. Het is belangrijk om al deze punten mee te nemen wanneer je een parkiet gaat kopen bij onze winkel in de buurt van Sint-Niklaas.

Vind alles voor je huisdier in ons gespecialiseerde assortiment

Laat je adviseren door een professional

De keuze om één parkiet of meerdere parkieten te kopen in onze winkel in Hulst, vlakbij Sint-Niklaas, komt met de nodige verantwoordelijkheid. Weet jij wat je allemaal nodig hebt voor je grasparkiet? Denk je er over na om ook een kanarie te kopen? Voor meer informatie kun je uiteraard bij onze professionals terecht. Wij adviseren je graag! Je bereikt ons op +31 (0) 114 313 948 of kom langs in onze winkel. Ook kun je voor meer informatie kijken op de website van LICG, hier wordt alles heel uitgebreid en duidelijk beschreven.

Pets & Co de Bruijn Hulst