Berkley-vislijn

Home » Berkley-vislijn

Kwalitatief hoogwaardig, innovatief en soepel: dat is wat een Berkley-vislijn kenmerkt. Berkley behoort al jaren tot de top van hengelsportmerken en is een van de weinige merken die hun producten in eigen fabrieken produceert. Je bent bij Pets & Co De Bruijn in Hulst en Sluis op de goede plek als je een vislijn van Berkley wilt aanschaffen. Kom langs en ontdek ons aanbod!

Uniek aanbod; exclusief bij Pets & Co

Met volwaardige hengelsportafdeling

Altijd scherpe prijzen

Onze opendag in het weekend van 21 en 22 maart is helaas afgelast door de problemen van het coronavirus. Bedankt voor uw begrip!

Een Berkley-vislijn is een uitstekende keuze

Ben je op zoek naar een gevlochten vislijn? Dan is een vislijn van Berkley een perfecte keuze. Dit type lijn van dit merk is namelijk erg soepel, waardoor je de lijn snel en gemakkelijk uitwerpt. Berkley maakt gevlochten en nylon vislijnen in verschillende prijsklassen. Tijdens een bezoek aan onze winkels in Hulst of Sluis kun je de verschillende lijnen met elkaar vergelijken. Je kunt daar ook een Berkley-vislijn vergelijken met vislijnen van andere merken, zoals Korda. Uiteraard adviseert ons enthousiaste en deskundige team je graag.

Kom langs en ontdek ons gevarieerde aanbod

Pets & Co De Bruijn is dé plek waar je moet zijn voor Berkley-vislijn. Wij zijn gespecialiseerd in de hengelsport, maar bieden je als dierenspeciaalzaak ook producten en advies aan gerelateerd aan andere diersoorten. Denk bijvoorbeeld aan hondenvoer en accessoires voor je konijn. Kom langs en ontdek ons aanbod en onze service! Heb je vragen die je liever telefonisch stelt? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 114 313 948.

Pets & Co de Bruijn Hulst